Vores fabrikker

 

Fårevejle

Status

Optrapning af produktion

Produktion

Produktion

Anlægget består af seks separate reaktorer og har kapacitet til at håndtere ca. 42.000 tons plast om året. Produktionen vil være på ca. 30.000 ton olie årligt.

Om fabrikken i Fårevejle

Vores første fabrik i til kommerciel produktion. Første spadestik blev taget i 2022, og et år senere blev den første olie tappet. Fuld produktion forventes i fjerde kvartal 2023.

Fårevejle var et oplagt valg til vores første fabrik, da vi fra begyndelsen i 2019 har haft et fantastisk samarbejde med Odsherred Kommune.

Nakskov

Status

Første spadestik i fjerde kvartal 2023

Finansiering

Vi arbejder tæt sammen med Nykredit om at finde den bedste finansieringsstruktur for vores fabrik i Nakskov.

Placering

Fabrikken bliver placeret på havnen i Nakskov. En beliggenhed, der sikrer god infrastruktur og muligheder for at modtage plastik og eksportere vores produkt.

Samtidig flugter Lolland Kommunes fokus på at skabe gode forhold for grønne virksomheder og bæredygtighed godt med vores ambitioner.

 

Med placeringen i Nakskov kommer vores fabrik også til at ligge i nærheden af andre virksomheder, der kan drage fordel af den overskydende varme, vi producerer.

 

Location-Nakskov

Esbjerg

Status

Byggeriet er planlagt til at begynde i fjerde kvartal 2024

Finansiering

I tæt samarbejde med Nykredit undersøger vi den bedste finansieringsstruktur for vores anlæg i Esbjerg.

Placering

Med adresse på Esbjerg Havn får vi adgang til infrastruktur, der sikrer os gode, internationale forbindelser og i det hele taget en infrastruktur i verdensklasse.

Esbjerg Kommune er blandt de førende, når det kommer til at sikre gode betingelser for grønne teknologivirksomheder, og derfor er den vestjyske by også et oplagt sted at placere den tredje af vores danske fabrikker.

Location-Esbjerg